1/5/11

Χαλάρωσε και έχασε...

του Νίκου Νικολάου
Την ήττα από τη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα με 2-1 γνώρισε η Μπαρσελόνα το βράδυ του Σαββάτου. Μία ήττα η οποία ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της χαλαρότητας που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές των Μπλαουγκράνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε στον πάγκο αρκετούς βασικούς εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης για το Champions League και ξεκίνησε τους Γέφρεν, Αλκαντάρα, Φοντάς και Μοντόγια.
Η Μπαρσελόνα προηγήθηκε στο σκορ με τον Αλκαντάρα στο 29’ μετά από πολύ ωραία ασίστ του Τσάβι. Στη συνέχεια χάθηκαν από πλευράς Καταλανών κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τους Αφελάι και Μέσι. Ύστερα, οι ποδοσφαιριστές της Σοσιεδάδ αφού ισορρόπησαν την αναμέτρηση έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Ταμούδο και Γκρίσμαν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 71’, ο Ιφράν αξιοποίησε πάσα του Ντεμιντόφ φέρνοντας το ματς στα ίσα. Οι Βάσκοι έκαναν το τελικό 2-1 με τον Πριέτο να σκοράρει από τα 11 βήματα στο 82ο λεπτό.


Οι συνθέσεις:
Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονζάλες, Ντεμιντόφ, Εστράδα, Ρίβας (69' Θουρουτουθά), Μπεργκάρα (89' Ελούστοντο), Γκρίσμαν, Αρανμπούρου, Τσάβι Πριέτο, Ταμούδο (69' Ιφράν).
Μπαρσελόνα: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ (63' Μασκεράνο), Μιλίτο (78' Μπούσκετς), Φοντάς,  Κεϊτά, Τσάβι, Τιάγκο Αλκαντάρα, Χεφρέν, Αφελάι, Μέσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου