2/4/11

Εισιτήρια - Εκδρομές

Αιτήσεις για εισιτήρια αγώνων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συνδέσμου θα γίνονται με email στο tickets@barcelonistas.gr  όπου θα αναφέρονται τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου, αν είναι μέλος ή όχι του Συνδέσμου, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και για ποιον αγώνα κάνει αίτηση.

Δικαίωμα αίτησης εισιτηρίων έχουν αποκλειστικά και μόνο τα ενεργά μέλη της Penya. Τα μέλη δηλαδή εκείνα που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους για το τρέχον έτος.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την έως τώρα εμπειρία μας, η εξασφάλιση εισιτηρίων για αγώνες πρωταθλήματος (πλην του αγώνα με τη Real Madrid) θεωρείται εγγυημένη. Συνεπώς, όσο νωρίτερα αποφασίσετε να ταξιδέψετε για να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα πρωταθλήματος τόσο καλύτερες τιμές είναι πιθανό να εξασφαλίσετε για τη μετάβαση και τη διαμονή σας. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τον παράγοντα χρόνο, κλείνοντας τις θέσεις σας όσο νωρίτερα μπορείτε.

Οι αιτήσεις εισιτηρίων στην Penya αφορούν αποκλειστικά και μόνο την εξασφάλιση εισιτηρίου(-ων) για το συγκεκριμένο αγώνα. Κάθε μέλος διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τη μετάβαση και τη διαμονή του στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα με προσωπικά μέσα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Στις περιπτώσεις των αγώνων για τους οποίους προγραμματίζονται οργανωμένες εκδρομές της Penya, κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην οργανωμένη εκδρομή ή να αιτηθεί μόνο εισιτήριο αγώνα και να αναλάβει προσωπικά την οργάνωση του ταξιδιού του.

1 σχόλιο: