16/5/11

Το σήκωσε!


του Νίκου Νικολάου

Σε έναν αγώνα χωρίς κανένα ιδιαίτερο κίνητρο από πλευράς γηπεδούχων, Μπαρσελόνα και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αναδείχθηκαν ισόπαλες το βράδυ της Κυριακής στο Καμπ Νου χωρίς τέρματα. Οι Καταλανοί έχοντας κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, το τρίτο την τελευταία τριετία, επικέντρωσαν όλη τη… προσοχή τους στην απονομή του τροπαίου.
Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απέναντι στο θηρίο δεν έχασαν και πήραν έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για τη παραμονή. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν «χτύπησε» το ματς κάτι που αποδεικνύει και η ενδεκάδα που παρέταξε με αρκετούς νεαρούς και αναπληρωματικούς.
Πριν από την έναρξη του ματς, οι ποδοσφαιριστές της “Ντεπόρ” χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών στο καθιερωμένο pasillo.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επινίκια μετά τη λήξη της συνάντησης οι ποδοσφαιριστές της Μπαρσελόνα με “πρωτεργάτη” τον Πίντο, αναφέρθηκαν περιπαικτικά στον Μουρίνιο τραγουδώντας το περίφημο πλέον “Porque” ξεσηκώνοντας τους 99000 Μπλαουγκράνα που είχαν γεμίσει το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης.
Οι συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Μπάρτρα, Μασκεράνο (53’ Ντάνι Άλβες), Φοντάς, Αμπιντάλ (53’ Μάξγουελ), Αλκαντάρα, Ντος Σάντος (82’ Ρομέου), Κεϊτά, Αφελάι, Μπόγιαν, Χεφρέν.
Ντεπ. Λα Κορούνια: Αρανθούμπια, Λάουρε, Λόπο, Αϊτάμι, Κολότο, Μάνουελ Πάμπλο, Χουάν Ντομίνγκεζ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βαλερόν (90’ Σίσκο), Αντριάν (83’ Ρίκι), Νουινούι (65’ Γκουαρδάδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου