2/4/11

Γίνε μέλος στην Penya Barcelonista d'Atenes

Aν αποφασίσατε να γίνετε μέλος της Penya barcelonista d' Atenes ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Στείλτε μας με email στο members@barcelonistas.gr τα εξής στοιχεία:

Όνομα, Επίθετο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, ΤΚ, Πόλη, Ημερομηνία Γέννησης, Επάγγελμα γράφοντας ως θέμα του email "Εγγραφή στο Σύνδεσμο"


Την πληρωμή της συνδρομής σας και την παραλαβή της κάρτας και του δώρου εγγραφής μπορείτε να την κάνετε από τα γραφεία μας στο ωράριο λειτουργίας τους (κατά τις ώρες διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων της Barca ή τις ημέρες που ανακοινώνονται εδώ). Εναλλακτικά, οι διαμένοντες εκτός Αθηνών μπορείτε να καταθέτετε το ποσό της συνδρομής σας στους παρακάτω λογαριασμούς Εθνικής Τράπεζας και Eurobank και να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2117704150 οποιαδήποτε ώρα και μέρα θέλετε. Από το 2006 αυτή την δυνατότητα την έχουν και οι διαμένοντες στον νομό Αττικής. Φροντίστε μόνο να έχετε γράψει καθαρά το ονοματεπώνυμό σας και να έχετε συμπληρώσει σωστά όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής. Επίσης, μαζί με το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να μας αποστείλετε και την φωτοτυπία της ταυτότητάς σας (μπρος-πίσω).

Θα παραλάβετε την κάρτα μέλους και το δώρο εγγραφής του συνδέσμου με το Ταχυδρομείο στη διεύθυνση που συμπληρώσατε στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, μέσα σε ένα μήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ της 16ης Ιανουαρίου 2011, η ετήσια συνδρομή για το έτος 2011 για τους κατοίκους του νομού Αττικής είναι 50€ ενώ για τους διαμένοντες στην υπόλοιπη Ελλάδα ή το εξωτερικό και για μαθητές - φοιτητές η συνδρομή είναι 30€ και ισχύει έως 31/12/2011. Για την ένταξή σας στην κατηγορία Μαθητικής ή Φοιτητικής συνδρομής είναι απαραίτητη η αποστολή φωτοτυπίας του αντίστοιχου ισχύοντος πάσο.




Απαραίτητα έγγραφα:
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας 2 όψεων
Αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης (σε περίπτωση που πληρώσετε τη συνδρομή σας με τραπεζική κατάθεση)
Φόρμα συγκατάθεσης γονέα (σε περίπτωση ανήλικου μέλους)
Φωτοτυπία μαθητικού - φοιτητικού πάσο (σε περίπτωση μαθητικής ή φοιτητικής συνδρομής)


Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος :
080/680542-64 με δικαιούχο τον ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ


IBAN: GR3701100800000008068054264
IFT: BIC ETHNGRAA


Λογαριασμός EUROBANK :
0026.0245.66.0101140603 με δικαιούχο τον ΚΑΤΑΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΠΕΤΡΟΥ

4 σχόλια:

  1. Για κάποιον που ήταν παλαιότερα μέλος αλλά για τους Χ, Ψ λόγους δεν κατάφερε να πληρώσει τις "συνδρομές" θα πρέπει να κάνει εγγραφή απο την αρχή; ή απλά να στείλει το ποσό και fax Μόνο με ονοματεπώνυμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα έξοδα είναι για την συντήρηση του συλλόγου, την δημιουργία του site που είναι υπό κατασκευή και το ίσως ενοίκιο της έδρας του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Τα έσοδα από τις συνδρομές είναι για το ενοίκιο και τα λειτουργικά έξοδα του Συνδέσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη καποιος που δεν ειναι συνδρομητης δεν μπορει να αγορασει εισητηρια?ποιος αλλος τροπος υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή