9/4/11

Χωρίς Βαλντές, Μπουσκέτς κόντρα στην Αλμερία

Στις 9 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, η Μπάρσα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, υποδεχόμενη στο Καμπ Νόου την Αλμερία, θέλοντας να κρατήσει ή να αυξήσει τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίζεται νωρίτερα στο Σαν Μαμές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο). Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ανδαλουσία δεν έχει ξεχαστεί ακόμα, αφού οι Μπλαουγκράνα πήραν τη νίκη με το εντυπωσιακό 8-0. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί και στο Κύπελλο, στην ημιτελική φάση. Η Μπάρσα νίκησε με 5-0 εντός έδρας και 3-0 εκτός. Προς το παρόν, έχει 3/3 νίκες κόντρα στην Αλμερία φέτος, με 16 τέρματα υπέρ και κανένα κατά. Απόψε καλό θα είναι ωστόσονα δείξει προσοχή, καθώς η Αλμερία δεν θέλει να γίνει ξανά σάκος του μποξ.

Επιπλέον, η τιμωρία του Βαλντές και ο τραυματισμός του Πίντο, ίσως αναγκάσουν τον Πεπ Γουαρδιόλα να εμπιστευτεί τον Μίνιο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στον πάγκο θα βρεθεί ο Οϊερ. Σταθερά στο απουσιολόγιο βρίσκονται τα ονόματα των Αμπιντάλ και Πουγιόλ, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μπουσκέτς. Για τον Πίντο πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα λείψει ή όχι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μίνιο – Αντριάνο, Μιλίτο (ή Φοντάς), Πικέ, Αλβες – Μαστσεράνο, Τσάβι, Ινιέστα – Βίγια, Μέσι, Πέδρο

Η Αλμερία έχει νέο προπονητή στον πάγκο της τον Ρομπέρτο Ολάβε, που ήρθε στη θέση του απολυθέντος Χοσέ Λουίς Ολτρα. Οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού είναι ουραγοί στην κατάταξη. Τραυματίας είναι ο Κάρλος Γκαρσία και τιμωρημένος ο Πεγεράνο, κεντρικοί αμυντικοί αμφότεροι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ντιέγκο Αλβες – Λούνα, Μαρσέλο Σίλβα, Ακασιέτε, Μίτσελ – Κρουσάτ, Μ’ Μπαμί, Μπερναρντέλο, Χουάνμα Ορτίθ  – Ούτσε, Πιάτι

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιγκέλ Ανχελ Αϊζα Γκάμεζ, από τη Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου