23/4/11

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Η Μπάρσα φιλοξενεί το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (στις 21.00 ώρα Ελλάδας) την Οσασούνα. Η νίκη είναι επιβεβλημένη. Οχι τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι και τη διατήρηση της απόστασης ασφαλείας από τη δεύτερη θέση. Ζητούμενο είναι η αντίδραση της ομάδας μετά από μια ήττα σε τελικό και την απώλεια ενός τροπαίου. Η Τετάρτη και τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μπορούν να απασχολήσουν την Μπάρσα στη συνέχεια.

Θα ξεκουράσει παίκτες ο Γουαρδιόλα και αν ναι, ποιους; Αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί. Το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Αντριάνο, οπότε, απόντος και του Αμπιντάλ, ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Μάξουελ. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπόγιαν, ενώ σχετικά με τον Πουγιόλ, ο στόχος είναι να μπορέσει να δώσει το παρών την Τετάρτη, στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Οσασούνα, με διαδοχικές ήττες, έχει φτάσει να βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Θα παραταχτεί στο Καμπ Νόου με κάποιες σημαντικές απουσίες, αφού τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Πουνιάλ, Σοριάνο, όπως και ο αμυντικός Σέρχιο. Θα λείψουν επίσης οι Αράντα (επιθετικός) και Μασούντ (μέσος).

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπαρσελόνα: Βαλντές - Ντ. Αλβες, Φοντάς, Πικέ, Μάξουελ - Μαστσεράνο, Τσάβι, Κεϊτά - Αφελάι, Μέσι, Βίγια

Οσασούνα: Ρικάρντο - Νέλσον, Μικέλ Φλάνιο, Λόλο, Μονρεάλ - Βάντος, Νεκουνάμ - Νταμιά, Καμούνιας, Θεχούδο - Κίκε Σόλα

Καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου