10/4/11

Και τώρα η σειρά της Ρεάλ…

του Νίκου Νικολάου

Η Μπαρσελόνα επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στο Καμπ Νου της Αλμερία με 3-1 και πλέον πάει στο Clasico της επόμενης αγωνιστικής χωρίς καμία απώλεια και με τη παράδοση συντριπτικά υπέρ της. Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν την πρόβα τους με την ομάδα από την Ανδαλουσία, παρότι οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σθεναρά, καθώς το 0-8 του πρώτου γύρου δύσκολα θα ξεχαστεί.
Έτσι έπρεπε να φτάσουμε στο 50’ για να μπει το πρώτο γκολ και αυτό για την Αλμερία, με τον Κορόνα. Η χαρά της όμως κράτησε μόνο για ένα τρίλεπτο διότι τότε ο Μέσι έφερε το ματς στα ίσα. Ο Αλκαντάρα έβαλε τη Μπαρσελόνα μπροστά στο σκορ στο 64ο λεπτό και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος ξανά με τον Μέσι στο 90’.
Πλέον η Μπαρσελόνα πάει με αέρα 8 βαθμών στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ και να διατηρήσει απέναντι στη μισητή της αντίπαλο το νικηφόρο σερί που έχει από όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθισε στον πάγκο στην αρχή της μαγικής σεζόν 2008-2009.
Οι συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Πίντο, Μάξγουελ, Μιλίτο (53’ Πέδρο), Άλβες, Πικέ, Τσάβι, Ινιέστα, Μασκεράνο, Αλκαντάρα (67’ Κεϊτά), Μέσι, Μπόγιαν (30’ Βίγια).
Αλμερία: Ντιέγκο, Χουανίτο, Ορτίθ (79’ Φενγκουλί), Ακασιέτε, Ενρίκε, Μισέλ, Κορόνα (67’ Ούτσε), Κρουσά (70΄Γκοιτόμ), Μπερναρντέλο, Ροντρίγκες, Πιάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου