17/9/11

Επιστροφή στις νίκες


Γράφει ο Πάνος Γαρίδης

Δύο σερί γκέλες είναι πολλές για  την Μπαρσελόνα. Οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν σήμερα το βράδυ να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις ισοπαλίες με Σοσιεδάδ και Μίλαν επιστρέφοντας στις επιτυχίες απέναντι στην Οσασούνα στο «Καμπ Νόου» και προσφέροντας παράλληλα και καλό θέαμα.
Ο Κάρλες Πουγιόλ τόνισε μετά το ματς με τους «ροσονέρι» πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν και πρόσθεσε πως πολύ σύντομα η Μπαρσελόνα θα γυρίσει στις συνηθισμένες επιτυχίες της.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα αιφνιδίασε λέγοντας πως το φυσιολογικό είναι φέτος η ομάδα του να μην κατακτήσει κανένα τίτλο προσπαθώντας πιθανότατα να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από το πιθανό άγχος μετά τις δύο διαδοχικές γκέλες.
Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το σημερινό ματς με την Οσασούνα ακολουθούν την Τετάρτη αυτό στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια κι εκείνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης το επόμενο Σάββατο στη Βαρκελώνη, και τα δύο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα.
Νοκ-άουτ για ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τη Μίλαν τέθηκε ο Αντρές Ινιέστα. Το θετικό είναι πως επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Κάρλες Πουγιόλ κι έτσι ο Μπουσκέτς πηγαίνει στη φυσική του θέση στο χώρο του κέντρου, ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος δεν έκρυψε σε δηλώσεις του την επιθυμία του να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον πρόεδρος της Μπαρσελόνα! Ο Μαστσεράνο θα αποτελεί τον παρτενέρ του Πουγιόλ στο κέντρο της άμυνας, οι Αντριάνο και Αλβες θα αγωνιστούν στα άκρα της, ενώ η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Τσάβι, Μπουσκέτς, Τιάγκο Αλκαντάρα. Ισως ο Γκουαρδιόλα δώσει ρεπό στον Πέδρο ξεκινώντας στη βασική 11άδα τον Αφελάι στο πλευρό των Μέσι και Βίγια στην επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου