11/9/11

Ενα έργο που έχει παιχθεί ξανά


Κανείς μας δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος μετά από το 2-2 στην έδρα της Ρεάλ Σοδιεδάδ. Και πώς να είναι, όταν η ομάδα νικάει 2-0, χάνει αυτό το σημαντικό προβάδισμα με κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, τα γκολ των αντιπάλων έρχονται από απίστευτα λάθη των δικών μας παικτών, ενώ, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και ο τραυματισμός του Αλέξις.
Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Μπάρσα πραγματοποιεί προβληματική εμφάνιση, μετά από διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά, που σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο (εκεί στη 2η ή στην 3η αγωνιστική), χάνει βαθμούς. Η Ερκουλες πέρσι είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όλων μας το μυαλό έκανε μια παρόμοια σκέψη, μετά το χθεσινό 2-2 στο Σαν Σεμπαστιάν.
Το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων είναι βαρύ, με συνεχόμενα παιχνίδια, κάποια εκ των οποίων δύσκολα. Η σεζόν είναι μεγάλη και αν κάτι μας πηγαίνει πίσω, είναι οι τραυματισμοί. Για τον αγωνιστικό ρυθμό, καλό θα ήταν να μην ανησυχούμε. Η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα ένα ματς με σούπερ απόδοση για 90 λεπτά, αλλά υπάρχει εξήγηση και κυρίως εντοπίζεται στην προετοιμασία που έγινε φέτος. Ο Πεπ θα βρει την άκρη, αρκεί να μην χάνουμε παίκτες πρώτης γραμμής, έτσι όπως συνέβη με τον Αλέξις.
Τελείωσε το ματς στο Ανοέτα. Μπροστά μας είναι η Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου