14/9/11

Να ανησυχώ ή όχι ακόμα;


Γράφει ο...ανήσυχος

Πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μίλαν. Γίνεται η σέντρα, οι Ιταλοί γυρνούν την μπάλα στον τερματοφύλακα, βολέ, η μπάλα στο κέντρο, φτάνει στον Πάτο, ο οποίος κάνει μια ωραία...βόλτα και φτάνει απέναντι από τον Βίκτορα. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, 0-1. Αλλά δεν ανησυχώ.
Σε άλλες δυο περιπτώσεις, πάντα στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνα τρυπήθηκε από παίκτη της Μίλαν που αποφάσισε να μπει κατά μέτωπο. Κάπου η ανασταλτική λειτουργία ανάμεσα στους 4 της άμυνας και τον αμυντικό χαφ Κεϊτά έμοιαζε προβληματική. Ούτε για αυτό ανησυχώ.
Το ότι φέραμε δεύτερο συνεχόμενο 2-2 με τα γκολ των αντιπάλων να οφείλονται κυρίως σε εμάς, είναι άλλο ένα σημείο προβληματισμού. Αλλά και για αυτό δεν ανησυχώ.
Με λίγα λόγια, στα αγωνιστικά θέματα δεν τρέφω αυταπάτες, περιμένω από την Μπάρσα να ανέβει στη συνέχεια, είναι λογικό, με όσα έχουν γίνει το καλοκαίρι, να θέλει χρόνο η ομάδα. Ωστόσο, ο Αλέξις μένει για δυο μήνες έξω και χθες χάσαμε για έναν μήνα τον Αντρεσίτο. Συγγνώμη, αλλά για αυτούς τους τραυματισμούς καλώς ανησυχώ ή μήπως το παρακάνω;  

1 σχόλιο: