11/10/11

'Οταν δεν έχεις...

...αυτό που αγαπάς, αγαπάς αυτό που έχεις. Αυτό ίσχυσε και ισχύει για πολλούς, ισχύει και για τον Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Μπόγιαν λοιπόν πήγε στη Ρόμα και προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει "ερείσματα" κάθε είδους στη νέα του ομάδα. Μέχρι εδώ, όλα καλά. Χρήσιμο για τον ίδιο πάντως θα ήταν να ξεχάσει προς το παρόν τη Μπάρσα, την Πριμέρα, το παρελθόν και να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Πρώτα μας είπε ότι στη Μπάρσα δεν πήρε ευκαιρίες για να δείξει την αξία του και ότι αν τον καλούσε ο Πεπ να επιστρέψει τώρα, θα έλεγε όχι. Γιατί, ποιος σε κάλεσε Μπόγιαν; Ευσεβείς πόθους εκφράζεις; Μετά μας λέει ότι το επικείμενο ντέρμπι με τη Λάτσιο, είναι σημαντικότερο και καλύτερο από το Μπάρσα - Ρεάλ Μαδρίτης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον δούμε κάποτε στην Ελλάδα, να μας λέει ότι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο ντέρμπι από το Λάτσιο - Ρόμα και το Μπάρσα - Ρεάλ Μαδρίτης και πολύ περισσότερο, ότι στη Ρώμη δεν πήρε πάλι ευκαιρίες. Παίξε Μπόγιαν, δείξε τι αξίζεις, δείξε στην τελική ότι πράγματι αδικήθηκες και υπάρχει προοπτική να επιστρέψεις στη Βαρκελώνη, η συμφωνία μεταξύ Μπάρσα και Ρόμα προβλέπει αυτό το σενάριο. Μόνο με τα λόγια όμως, δεν γίνεται!

1 σχόλιο:

  1. +1000.
    Ήμουν ανέκαθεν ο μεγαλύτερος fan του Bojan. Από τα 16 του όμως, οπότε και πρωτόπαιξε στην πρώτη ομάδα, μέχρι και πέρσι που έφυγε δεν είχε καμία μα καμία εξέλιξη.
    Αρκεί να δούμε στο ίδιο (αν όχι σε λιγότερο) διάστημα, τί εξέλιξη είχαν παίχτες σαν τον Pedro και τον Thiago. Τί πάει να πει "δεν παίρνω ευκαιρίες"; Κανείς σε αυτό το επίπεδο δε θα σου δώσει 5 full ενενηντάλεπτα για να δείξεις... Προφανώς ο (πρώην) μικρούλης της καρδιάς μας είτε δεν ήθελε, είτε δε μπορούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή